söndag 10 maj 2009

Det var i maj när göken gol....

I natt var det så dags igen för vår Tussen att bli mamma.

Hon var stor som en fotboll, jag tänkte sex stycken och fasade för åtta.....men klok flicka nedkom som vanligt med högst hanterbar kull på fyra, välväxta säkerligen lite övergångna kattungar :)
Så låt mig få presentera för er:



Piraten (pojke)
Innan vi fick katterna sa Edvin att en borde heta Piraten, den här lilla killen var först ut och kilade modigt omkring, han är inte rädd sa Edvin så en modig liten Pirat fick vi.


Näst ut i skaran kom "Stålis" (pojke).
När vi vakade igår kväll brevid Tussen jag och Edvin började vi skoja om olika namn. Edvin sa att en skulle heta Batman och jag skojade bort det med att om en katt föddes med svart mantel skulle han få heta Batman det lovade jag. Då fnissade Edvin och sa kommer han med spindelmannendräkt så får han heta spinderman och så lade han till med mer begränsade kunskaper om stålmannen "Kommer han ut med stålfärger...." och jag avslutade "så får han heta stålis"...så tja ni förstår resten.

Sen blev klockan 3 på natten och jag får tyvärr erkänna att vi somnade ifrån vårat nattvak och vaknade till följande lilla vitnosade pojke "Lilla Sims" (pojke). Elvira sa direkt hon såg honom att han såg ut som en katt hon gjort i Sims en gång. Hon ville egentligen att han skulle heta Pop innan hon såg honom men nu sa hon "Hej Lilla Sims" och då fick det bli det.....man gillar ju sims.... :)

Slutligen fanns där också en alldeles förtjusande liten flicka....med spridda partier av de röda färger som den stundtals kastrerade hanen som ibland blir en hona som bor borta på gatan har :)
Ena tassen är vitbeige och vi pratade om Kloe och Tassen och Jonas tyckte Jacksson.....vilket ger mig helt andra vibbar.....Alma sa lakrits och då flög det bara ur mig, med tanke på den spräckliga pälsen "Strössel" (flicka) och det gillade alla, så en liten mörkgrå tjej med röda strössel partier.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej..=)
hälsa tussen grattis från mig ;)
Piraten va ju sjukt söt och de andra med men han va super gullig..=) Hoppas alla mår bra och att det går bra !
PuSs PusS!!!!

Deleine sa...

Hahaha... Hälsa grattis från oss =O)

Men du kan du inte övertyga din katt om att föda lite hundar för det vill vi ha en!!!

sara sa...

De var ju söta som kattungar alltid är, förstås. Vi måste komma och hälsa på och se de små och era byggprojekt också naturligtvis. Från en trött Sara och Lina som fortfarande inte sover, morr.
KRAM

Desireé sa...

Guud va söta Marie du hade rätt ! jag tar gärna hem en !:D haha, ordna en bättre bild på strössel då ? kram / Desireé

sara sa...

Hoppas du är kamratlig åt mig med idag. Jag cyklar som en galning fram och tillbaka i Linghem samtidigt som jag bakar bullar. Vi kommer på söndag!!! Äntligen.
Kram