torsdag 12 juni 2008

Elviras examen.

Mammas lilla tjej har blivit stor. I torsdags var det stor avslutningsfest på Uttersbergsskolan. Elvira slutar sexårs och till hösten är det dags att börja första klass.









Vi samlades utanför klassrummet i finaste kläderna och med blommor till fröknarna. Ganska många barn var det.










På den här bilden kan man se alla Elviras tre fröknar, Bibbi, Inga-Lill och Ann-Charlott. Sen är det en bild från avslutningsfirandet med hela skolans barn samlade utanför gymnastiksalen.










Det var till en början ganska mysigt att sitta i slänten på filten och titta på storasysters avslutning och mumsa lite jordgubbar....Men när jordgubbarna tog slut gjorde tålamodet det också :)
Vi avslutade i klassrummet där barnen sjöng några sånger, fröknarna fick sina blommor och diplom delades ut till alla för ett fint år på sexårs.

3 kommentarer:

Deleine sa...

Det är helt sjukt va söta dina barn är.... Blir lika förvånad varje gång, jag känner dem inte men får samma konstiga känsla i magen som när jag ser bilder på mina barn som någon annan tagit, den där känslan av att jag varit på totalt fel ställe och missat något jag absolut inte borde missat, grym saknad. Men men det kanske är det där med blodsbanden som sliter i mig, jag vet inte. I vilket fall som helst är dina barn otroligt vackra.

Anonym sa...

Grattis Elvira till din första examen! Tänk vilken stor tjej du blivit!
Kramar till er alla.

Ossa sa...

Vilka "ungar" och så fina. Elvira såg ut som en prinsessa. Det är något speciellt med avslutning i skolan, även om det annars är motsatsen som ofast är minnesvärd.

Ni är en fin familj, så föräldrarna kan vara stolta.

Kram
"O"