onsdag 9 april 2008

Kalsongkalas :)

Idag har vi kalsongkalas....
Hmmm....

Vad är det då? Jo idag kom Edvin hem från dagis i kalsonger, inte blöja.

Det har av olika orsaker varit lite svårt att fixa detta med kalsonger inte blöja, främst kanske för att det inte var så där mycket hjälp på dagis i inledningsskedet varvid han misslyckades hela tiden och blev jätteledsen. Han kunde klä på dom hemma bara för att ta dom av sig precis innan vi skulle iväg till dagis...jätte sorgligt.

Idag hade det däremot gått bra och direkt vi kom ut i bilen deklarerade Edvin att han hade kalsonger på sig. Då utbrast ett spontant och nästan lite väl ambitiöst hurrande från syskonen i bilen och det beslutades av storasyster att vi skulle ha glasskalas när vi kom hem.

Sagt och gjort...
Hurra till Edvin, min stora kille och hurra för glasskalas..

3 kommentarer:

Deleine sa...

Här håller man sig borta från datorn i några dagar och du bloggar så jag håller på att storkna!!!! Grattis till den nya två-åringen och till kalsongjocke *ler* Här kör vi också den blöjfria metoden ;O) Jag älskade verkligen den där coutrylåten sen orkade jag inte lyssna längre, konstaterade att det förmodligen var 15 minuter musik ;O) Men ni verkar ha haft en trevlig vecka.

Anonym sa...

Ni är en underbar familj!! Jag hoppas att få träffa er igen!

Marie sa...

Tack, Ni också! :)

Hoppas att få träffas jag också, om inte annat så kanske vi ses på Torp igen. Vi har inte bokat någon plats i år men ska definitivt åka dit över dagen i alla fall har vi sagt.