måndag 7 april 2008

Lilleman fyllde 2 år

En liten kille blev stor här om dagen, men på grund av hela familjens mega jätte förkylning kom det aldrig upp några bilder från kalaset, det var knappt att det blev något kalas då både den smarta mamman och pappan kutade iväg till sina respektive jobb med tok feber och elände. När Vilgot sedan skulle bli firad fanns nästan ingen ork kvar. Mamman skämdes över den lilla fåniga kanintårtan, men det syns faktiskt nu när hon ser Lillemans ögon på den här bilden att han tyckte det var underbart! :)
Så ett fyrfaldigt leve för Lilleman, han lever *hurra hurra hurra hurraaaaa" *raketer swosch swosch* som Edvin brukar säga :)











Ett fint litet garage och en Tubbie innan dagis, sen ordnade vi med NallePuh tema på kvällen, god middag och paket.










Tåg, det är inte helt fel, inte fiskdamm heller, det måste man ha! Med fyra barn i familjen blir det barnkalas automatiskt även om ingen vågar komma för att man är sjuk.

2 kommentarer:

Sebbes Fruga sa...

Grattis till Vilgot. Kära nån, det känns ju inte så länge sen jag såg en bild av nyfödd bebis. Men eftersom Maja börjar bli stor, måste ju detsamma ske med Vilgot... ;-)

Krya på er! Kram

Marie sa...

Visst är det konstigt :) Känner så jag också, man tittar på bilderna och inser godetid han är ju ingen bebis längre....live har jag lite mer långsam reaktionsförmåga men det börjar sjunka in nu, stor pojke då :)