söndag 13 april 2008

Veckans cykellista

Hmm den strulade och fick åka bort....

Dags för veckans cykellista.

Först ut är låten Måndagsbarn, den är lite mysig på något vis och känns bra att cykla till, dessutom cyklar dom i videon :)

Sen blev det Raymond och Maria, älskar deras låtar och i jakten på "min pappa" hittade jag en ny jag inte hört förut, den fick komma med på listan den också fast jag inte förstår varför folk trillar omkull i videon hela tiden :) Kanske ska lyssna mer noga på texten.

Jag lade in Värsta schlagern också då det var den låten Elvira och Julia dansade till i inslaget nedan, den är rolig och tänker man dessutom på deras dansnummer som var så sött så bara måste den ju få vara med.

På radion här om dagen körde de en låt med Shakira som jag lyssnade på för typ 10 år sedan, det fanns någon ur-elak parodi på den också som vi fnissandes tittade igenom innan även Shakira fick vara med på veckans lista. Om inte annat kan den påminna om en tid före 4 barn och de kilo som gör att jag sitter på cykeln till att börja med.

Avslutningsvis kör jag min favorit video med DC Talk, colored people, mycket tänkvärd video tycker jag och den har jag haft som cykellåt förr i tiden så den avslutar veckans program.

Fast cykla gör vi i morgon...det är sent nu om bara några timmar kör vardagen igång igen. Dags att sova!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Marie!
Det är Anna som skriver. Anna i Linköping med "Lussekatten". Jag vet ju inte ifall du har fått mina kort på Fabian. Jag skickade dom till din mailadress. Allt går jättebra med honom. Har varit hos farbror doktorn och kollat "manligheten" vi ska dit igen den 28/4 för att ..ja du vet. Han är verkligen könsmogen och det syns verkligen där bak, han är nästan hjulbent när han går. Ifall du är sugen på lite bilder kan du väl maila mej, jag vill ju inte tränga mej på. Ha det gott kram Anna, Micke, Findus och FABIAN

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.