onsdag 5 mars 2008

Favorit i repris...eller varför Tavegyl när Loranga verkar funka bättre....

Vilgot somnade samtidigt som de andra barnen, nytankad på tavegyl och panodil, men lagom till att vi själva gått och lagt oss började kaoset igen.

Efter ett antal timmar tappade jag liksom kollen på världen, ringde sjukvårdsupplysningen igen! andra kvällen i rad och sa att det på fullt allvar måste finnas någonting man kan göra.

Jo lite mer tavegyl fick han ta och mer panodil men det spelade ingen roll han skrek klöste sig slog omkring sig och rullade fram och tillbaka mosandes in mot mig sökandes någon form av trygghet och lindring, men värme gör som bekant det hela värre. Kylbalsam ingick i standard tipset, då skrek han som en stucken gris. Vi öppnade fönstret mot den kallaste nattluften den här vintern men ingenting ville liksom hjälpa.

Tillslut var idéerna lika slut som mamman och pappan. Det var då pappan ställde en laptop i sängen och körde igång en barnfilm, Loranga....och den lilla killen tystnade och låg stilla, rev sig fortfarande, var fortfarande ledsen men lugnare.

Jag vet att han inte somnade genom första omgången av "Loranga" för han blev väldigt arg när den var slut men när pappan bytte till "Cars" så tror vi att han somnade...det gjorde i alla fall vi.

Nu är klockan 11 och han sover fortfarande....laptopen är bortplockad nu och mamman har varit uppe och kollat andningen ett par gånger då det förefaller osannolikt att han ska kunna sova så här länge.

Vattkoppor....jag förstår att man vaccinerar mot det i vissa länder.
Stackars barn.

5 kommentarer:

Deleine sa...

MMm det är brutalt vidrigt!!!! Jag har fortfarande färskt i minnet stackars Casper som inte kunde går för att alla koppor satt som på samma ställe.... Runt benen som ett bar kalsonger *ryser* Förstå när man ber sin 20 kilos klump att få bära honom bara för att slippa se honom lida när han går... hujja....

Deleine sa...

Kolla min blogg så finns det ett underbart test du kan göra när sonen sover och du har tråkigt =O)

Jonas sa...

Vi får se till att vi har en bunt med bra filmer till hands ikväll så att vi kan så sova lite tidigare. :) *Puss*

Sebbes Fruga sa...

Jasså, ni har vattkoppor.... Stackare! Hoppas den här natten blir lugnare!!

Ser att fler skåp och lådor blivit vita. Nu måste du lägga upp lite bilder på köket! Och spisen som ni började fixa med.

Kram Maria

Marie sa...

Vet du att du är världens goaste, tänkt att du såg att vi målat :)