måndag 3 mars 2008

En väldigt slut liten kille.

Det är inte bara morfar och mamma som inte klarar av att äta tavegyl utan att sova i ett dygn helt uppenbart. Vi har en nästan zombiaktig kille i huset.

Om Vilgot höll modet uppe under större delen av helgen så har vattkopporna tagit över nu. De sprider sig fortfarande över hans kropp, jag lider med honom, stackars, stackars lilla vännen.

Det är inte en väldigt pigg kille som spenderar dagen med mamma idag. Lekte lite med Little people på förmiddagen och satt och tvinnade ihop tre gafflar medan jag lagade lunch och lät dem galoppera runt på bordet som en häst.

Därefter somnade han till "Jordgubbs-Lisa" och var så oerhört ledsen när han vaknade. Jag försökte läsa en saga men han mest bara ligger och kliar och gråter. Fick titta lite på storebrors favoritfilm, Disneys "Cars" och då blev livet lite bättre...en chokladbit satt inte heller fel. Fast det kanske ska tilläggas att när jag säger "lite bättre" och "inte heller fel" ska man använda fotot här bredvid som referens till den exakta nivå av entusiasm som uppnåddes.

Försökte dutta på kylbalsam på honom, men vadå "dutta"? det är mer hud med prickar än utan, jag gned på som salva och hoppas att det hjälper.

Inga kommentarer: