söndag 16 mars 2008

Barnens rum har målats om, äntligen...eller tja det är inte helt klart men i alla fall i processen.

Dom har själva fått önska och välja färger. Edvin önskade rosa och rött medan Alma ivrade för Grönt och rosa. Vilgot är mest bara lycklig över att det är målat och att det händer någonting nytt och spännande i rummet.

Lekhörnan längst in fick bli rosa med röda rutor. Lackhyllor och lampor köptes innan men passar utmärkt.
Mest nöjd är jag med den röda rutan med blomlamporna *wow* va snyggt :) Tur att jag har barn så jag får leka lite på väggarna....(jag också)

Den rosa nyansen är väldigt lik de rosa lackmöblerna i vanligt ljus och det var precis vad Edvin önskade.

När jag började måla, med färgen jag blandat ihop själv...vitt/rosa/orange (snacka jag kände mig modig) såg den nästan vit ut. Edvin kom upp och blev helt förfärad.
-Målar du vitt!??
-Nej jag målar rosa, svarade jag, varvid han såg extremt skeptisk ut. Då höll jag upp en liten rosa låda i samma färg som bordet.
-Edvin, vad är det här för färg...?
-Rosa!
-Kolla nu när jag sätter den mot väggen....
*springandes mot trappan* -ALMA, ALMA, mamma målar ROSA!

Det första lilla rummet blir grönt, med sparade rutor av Almas muralmålning. Framsidan av murstocken innanför dörren blir rosa som det inre rummet med en röd ruta för att knyta ihop temat lite. I den röda rutan ska Edvins älsklings "Carsplansch" sitta. Just det, elementet på bilderna ska bort och ersättas av nytt, mindre grått och mindre kritat :)



1 kommentar:

Anonym sa...

åååååhhh får jag flytta in i det fin fina rummet..=) jag kan ligga helt still så att ingen märker att jag är där..=) I LOVE PINK hahha

guess who.. the greatest person in the universe moahahahaha







JOHANNA KUSIN TILL MARIE