söndag 16 augusti 2009

Jag gjorde en burk äppelmos till Karin idag och jag behövde inte lura ut hur den skulle paketeras och fraktas till Stockholm för hon var här :)


Det var hur härligt som helst att träffas, fika prata och se på kort....för att inte tala om hur roligt det säkert var för Karin att spela schack med Edvins hemkokta regler.... :)


Kvällen avslutades hemma hos våra vänner i huset här brevid, med jättetrevlig grillfest. Det var roligt att få träffa några nya och att få avsluta det egentliga sommarlovet med ett riktigt kalas. Barnen lekte och hade så otroligt roligt och det hade vi vuxna också.


Barnen kröp i säng nöjda och glada....vilket nog gäller alla utom en, för jag hör ljudet av ett lasersvärd i vardagsrummet :)


Nu är sommarlovet och det sköna sommarlivet officiellt slut. I morgon börjar en ny tid, en tid då vi har två skolbarn och två förskolebarn, alla fyra samlade på samma skolgård inne i stan.

En tid med säkert lite jäktande hit och dit och långa avstånd varje dag, men samtidigt en tid för nya härliga upplevelser både för barnen och för deras mamma, som verkligen ser fram med stor glädje mot sitt nya jobb och den kommande terminen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att ni kom./grannen i huset brevid.